Sertifikati energetske efikasnosti

Novaterm d.o.o. Podgorica u kooperaciji sa renomiranom kompanijom Bojana d.o.o. iz Podgorice će uraditi sve što je potrebno da dobijete sertifikat iz energetske efikasnosti tj dokaz da je vaš objekat uradjen u skladu sa svim normama koje su zakonom propisane iz ove oblasti.

 

Serfitikati energetske efikasnosti su obavezni prilikom izgradnje novih stambenih objekata a uskoro će biti neophodni i kod postojećih kako bi se približili evropskim standardima u potrošnji energije po jedinici zapremine objekata.

Privatne nekretnine će sa ovim sertifikatima imati dobru preporuku prilikom prodaje jer svako ko kupuje nekretninu će se prije odlučiti za onu za koju mu je potrebno manje izdvajanje novca kada je energetska potrošnja u pitanju.

Crna Gora se opredijelila da osim izgradnje novih izvora energije vodi računa i o očuvanju životne sredine kroz smanjenje specifične potrošnje energije kada su u pitanju stambeni ili poslovni objekti, kuće, stanovi, javne ustanove, poslovni prostori … itd.

 

Kontaktirajte nas slobodno odmah za sertifikat o energetskoj efikasnosti u pitanju. Sertifikaciju vršimo sledećim gradovima. Podgorica, Nikšić, Budva, Herceg Novi, Bar, Kotor, Berane, Bijelo Polje, Pljevlja, Žabljak, Cetinje, Kolašin, Mojkovac, Plav i Rožaje.