Kompanija NOVATERM

Trudimo se u svim segmentima poslovanja opravdati ono čemu težimo,

a to je, da je zadovoljan korisnik naša najveća preporuka!

NOVATERM d.o.o. je moderna kompanija sa sertifikovanim stručnim kadrom za projektovanje, ugradnju, servisiranje i održavanje sistema za centralno grijanje, klimatizaciju, ventilaciju i solarne kolektore najnovije generacije.

Naše znanje i iskustvo plod su dugogodišnjeg školovanja, usavršavanja, specijalizacije i praktičnog rada sa najkvalitetnijim brandovima kao što su: Fujitsu, Viessmann, Buderus, Bosch, Centrometal, Giersch, Weishaupt, LG, Grundfoss, Toshiba itd. Otvoreni smo prema novim tehnologijama a specijalnost su nam zeleni tj obnovljivi izvori energije: sunce, drvo, voda i vjetar.

Svu opremu koju ugrađjujemo nastavljamo održavati čime zatvaramo krug od konsultacije do realizacije. Na nju i na usluge imate određeni garantni rok.  

Kontaktirajte nas i pridružite se velikom broju  zadovoljnih korisnika naših usluga.

15

godina iskustva

30

članova tima

kvalitetnih spojeva

poziva za saradnju

zadovoljnih klijenata

dobrih preporuka

Poslovnost

Efikasnost

Transparentnost

Spremnost za dogovor

N A Š A   V I Z I J A 

Održati renome firme kao pouzdanog i nezaobilaznog partnera kada su u pitanju svi poslovi iz oblasti termotehnike u Crnoj Gori i regionu

Posvećeni svojim klijentima

Naš dosadašnji rad govori sam za sebe. Mi ulažemo sve svoje resurse da posao odradimo na najbolji mogući način. Posvećujemo se podjednako svakom klijentu bez obzira na veličinu investicije.