Midea klime

MIDEA je proizvođač klima uređaja koji svoju strategiju gradi prateći promjene i novitete na tržištu. Od lokalnog brenda razvila se u internacionalni i inovativan brand, prepoznatljiv po kvalitetu, ekonomičnosti i funkcionalnosti. Svojim klima uređajima želi svakom kućanstvu pružiti uređaj s top performansama, istovremeno vodeći brigu o okolini, i udobnosti života potrošača.
NOVATERM d.o.o. Podgorica se bavi pored ostalog i prodajom,montažom i servisom Midea klima urađaja. Iz bogatog asortimana pomoći ćemo Vam da odaberete onu klimu koja će Vam odgovarati po cijeni, funkcionalnosti i potrosnji elektricne energije. Odlučite se za nas jer osim poslovnosti i kvalitetne ugradnje imate garanciju i odličnu servisno tehničku podršku.

Midea klima uređaji proizvedeni su korištenjem najnovijih tehnologija. Mnoga rješanja koja sadrže predstavljaju sam vrh tehnološke ponude današnjice. Svi Midea klima uređaji izrađeni su po najstrožim standardima i prodaju se diljem cijeloga svijeta. Midea klima uređaji vrlo su prodavani zbog svoje vrhunske kvalitete i vrlo povoljne cijene u odnosu na kvalitetu.

 
Midea klima uređaji su proizvedeni korištenjem najnovijih tehnologija. Mnoga rješanja predstavljaju sam vrh današnje tehnološke ponude.
Svi Midea klima uređaji izrađeni su po najstrožim standardima i prodaju se širom svijeta. Midea klima uređaji vrlo su prodavani zbog svog vrhunskog kvaliteta i vrlo povoljne cijene u odnosu na kvalitet.